- Skal trene på avslutninger

Jordon Ibe storspilte på Aviva Stadium i går, men skjøt utenfor flere ganger da han fikk sjansen selv. Nå skal tenåringen sørge for at han er bedre rustet foran mål til neste sesong.

– Som dere så, bommet jeg på noen sjanser, sier Ibe.

Hurtigtoget tenker tilbake på de to enorme mulighetene han fikk i 2. omgang mot Shamrock Rovers i går ettermiddag. De fleste trodde han kom til å score begge gangene, men avslutningene gikk over mål.

– Manageren fortalte meg at jeg må jobbe med avslutningene og få flere mål. Så forhåpentligvis kan jeg gjøre det bra i sesongoppkjøringen med førstelaget, fortsetter han.

Les også: – Ibe kan bli fremragende

Han brukte imidlertid ikke mange minutter på å presentere seg for Liverpool-supporterne, for han satte opp Iago Aspas’ tidlige ledermål i Dublin. Like etter pause sørget han også for at Fabio Borini fikk sjansen i boksen, og dermed assisterte Ibe begge de to første nettkjenningene.

– Jeg er veldig glad for å sette opp to scoringer og få utmerkelsen som banen beste spiller, forteller han.

Kampen i går ble spilt foran over 40.000 tilskuere til tross for at det var en vennskapskamp midt i uka. Det sier mye om klubben og fansen, mener Ibe.

– Ja, det viser bare hvor stort Liverpool er. Det er et flott stadion og strålende supportere her.

I går var det samtidig første gang 18-åringen spilte i Liverpool-drakten siden han fikk noen minutter i storseieren over Arsenal i februar. Etter det ble han sendt på utlån til Birmingham i den nest øverste divisjonen.

– Det var en fin oppleve å spille for Birmingham og i Championship Jeg likte det. Jeg har fått litt mer erfaring, spesielt etter å ha spilt med seniorspillerne i Birmingham. Nå håper jeg at jeg kan jobbe mer med det i pre-season og bli en bedre spiller.