- Skrtel har tatt over rollen til Carragher

Tidligere kaptein og midtstopper for Liverpool, Phil Thompson, er imponert over hvordan Martin Skrtel har vokst utover i denne sesongen og nå er blitt sjefen i den bakre fireren.

- Jeg synes Martin Skrtel har vært aldeles glimrende denne sesongen, sier Thommo til LFC TV.

- En skal huske at det kan ikke ha vært lett for ham, at klubben kjøpte spillere som Mamadou Sakho og Kolo Toure i sommer. Martin vil trolig ha tenkt at «det kan være meg som må gi fra meg plassen».

- Han har imidlertid vist stor viljestyrke og stor innsats og har kommet igjennom det på en slik måte at han nå står fram som lederen i den bakre fireren. Daniel Agger er kanskje ikke den mest lydhøre og for meg er det Skrtel som har tatt over den lederrollen som Jamie Carragher hadde.

- Samtidig gjør han alle oss gamle forsvarere forlegne ved å score så mange mål, gliser scouseren videre. – Martin har vært strålende i motstanderens straffefelt.

- Det har vært en vanskelig sesong for forsvaret med måten Liverpool spiller på. Det er herlig å se en slik offensiv fotball og at det scores så mange mål, men det må en også betale noe for bakover.

- Det som er fint er at Brendan Rodgers selv er villig til å ta på seg skylden dersom noe går galt. Han ønsker at man spiller seg ut bakfra, helt fra Simon Mignolet, og hvis en slipper inn mål som følge av at en tar for stor risiko er det manageren som vil stå fram. Jeg tror det letter presset på de som spiller der bak.