- Skuffet om vi ikke får tak i spillere

Brendan Rodgers sier at både han og eierne ønsker å styrke troppen nå som sjansene er gode for CL. Manageren med noe annen versjon av Salah-overgang enn administrerende direktør.

- Det er klart, jeg ønsker at vi skal styrke laget og dersom vi ikke er i stand til det vil jeg bli skuffet, sier Brendan Rodgers til Daily Mirror om dette transfervinduet.

- Vi er nå så nærme vårt mål om Champions League og vi bør gjøre alt hva vi kan for å komme dit, og eierne har også den oppfatningen.

- Folk i klubben ser hvor vi er. Jeg har alltid følt at med dette laget må vi ha alle tilgjengelig dersom vi skal være med i kampen, men hvis så ikke er tilfellet må vi bare finne måter å vinne kamper på.

Rodgers hadde for øvrig en noe annen versjon enn administrerende direktør Ian Ayre om overgangen til Chelsea for Muhamed Salah, hvor sistnevnte hevdet at dette hadde ikke noe med at Liverpool ikke greide å få til en avtale.

- Det får pengefolkene svare på, kommenterte Rodgers om hvordan Liverpool verdsatte Salah. – Det gjaldt oppsettet av hele avtalen, ikke bare med spilleren og agenten men også Basel. Det ble besluttet at i dette tilfellet kunne vi ikke å gjøre en handel og Chelsea kunne. Da ble det til at gutten gikk dit.