- Skuffet over å bli utelatt fra U21-landslaget

Jon Flanagan er skuffet over at han ikke kom med i Englands U21-landslagstropp til privatlandskampen mot Wales denne uken.

Flanagan spilte sin 15. Liverpool-kamp for sesongen da de røde slo Southampton 3-0 i helgen. Aldri tidligere har sidebacken spilt så mange kamper for Liverpools førstelag i en og samme sesong.

- Det kunne ikke ha gått bedre på det viset. Det å få en ny sjanse på førstelaget, og spille fast på laget igjen, har vært strålende for meg. Laget gjør det også veldig bra for øyeblikket, sier Flanagan til TalkSport.

- Kenny Dalglish var den som ga meg min første sjanse på førstelaget, men så fikk jeg en formsvikt. Jeg var ute av laget en stund, og trodde at jeg kanskje aldri ville få sjansen igjen, og at jeg måtte reise til en annen klubb for å få spille. Men heldigvis har Brendan gitt meg en sjanse, og jeg har tatt vare på den. Forhåpentligvis fortsetter det slik.

Etter å ha spilt fast for Liverpool de siste par månedene er Flanagan meget skuffet over at han ikke kom med i U21-landslagstroppen til privatlandskampen mot Wales denne uken.

- Jeg er veldig skuffet over det. Det ble spekulert i at jeg kanskje ville bli med i troppen til A-landslaget, men jeg la ikke så veldig stor vekt på det. Jeg forventet ikke å bli tatt ut til A-landslaget. Men å ikke komme med i U21-troppen var skuffende.

- Men jeg må bare stå på videre, holde hodet hevet og jobbe hardt. Forhåpentligvis får jeg sjansen en gang i fremtiden. Jeg konsentrerer meg bare om å spille fotball i Liverpool for øyeblikket.

To unge klubbkamerater som kom med i A-landslagstroppen var Jordan Henderson og Raheem Sterling. Flanagan mener at begge hører hjemme der.

- De to har vært de beste spillerne i sine posisjoner i ligaen denne sesongen. Raheem har vært enestående, og det har Jordan også. Så på basis av deres nåværende form fortjener de begge å bli med i Englands tropp til VM i Brasil.