- Spillerne støtter meg

Brendan Rodgers ble under dagens pressekonferanse på Melwood konfrontert med rykter om at han skal være i ferd med å miste garderoben. Dette avfeide Liverpool-manageren som nonsens.

- Samholdet i garderoben er meget sterkt. Kapteinen vår er en sterk leder. Alt som er sagt og skrevet om opprør mot meg er fullstendig usant, kontret Rodgers.

- Vi har et avslappet forhold til dette, og fokuserer på arbeidet vårt, og er mer oppsatt enn noen gang på å få gode resultater. Vi skal kjempe for å gjøre det bedre.

- Når du er manager i Liverpool vil du alltid være under press. Forventningene til oss denne sesongen er basert på hvordan vi gjorde det i fjor. Denne sesongen er dynamikken helt forandret.

- Som manager vil du alltid ha vanskelige perioder, men jeg har stor tro på måten staben og spillerne jobber på. Vi trenger bare litt hell, og det tror jeg vi vil få. Når vi får mer stabile resultater kan vi begynne klatringen på tabellen.

- Internt er vi veldig stabile. Vi er selvsagt skuffet over hvordan ting har gått så langt, men det er fortsatt mye igjen av ligasesongen, og det er mulig å kutte inn på forspranget som andre lag har fått.

- Vi har spillere med et sterkt konkurranseinstinkt, som nesten vant ligaen i fjor, så de er selvsagt ikke fornøyd med å tape. Men lagånden i gruppen er veldig sterk. Det er en av grunnene til at vi vil få en mye bedre andre halvdel av sesongen, når vi har fått tilbake selvtilliten.

Akkurat nå er det imidlertid kvartfinalen i ligacupen, og ikke Premier League, som opptar Liverpool-manageren mest.

- Eddie Howe har gjort en strålende jobb i Bournemouth. De leder The Championship, som er en tøff liga. De opptrer som et lag. Det blir en vanskelig kamp, men det er en utfordring som spillerne virkelig er klare til å ta.

- Klarer vi å avansere vil det gi oss selvtillit. Resultatene har ikke vært slik vi har ønsket oss så langt. Men nå er målet å gå hen og vinne denne turneringen.

Rodgers slo også tilbake mot en påstand fra tidligere Liverpool-kaptein Paul Ince, om at Mario Balotelli ødelegger miljøet i klubben og bør bli solgt.

- Som trener og manager må jeg jobbe for å få maksimalt ut av spillerne. Det gjelder for hver enkelt spiller. Så lenge han er her i klubben er det hva jeg vil konsentrere meg om.