- Spillerne vil slå tilbake

LFC står overfor noen viktige dager med spill i Capital One Cup, lokalderby mot Everton og bortekamp i Champions League. Brendan Rodgers sier det minner om hans første sesong på Anfield.

- Det er klart at humøret ikke er på topp når du taper kamper. Det er heller ikke noe en er vant til, spesielt hvis en tenker på foregående sesong, forklarer Liverpools manager etter tre tap på de fire siste ligakampene.

- Vi trenere og managere må analysere kampene, og så er det min jobb å sørge for at vi kan beholde selvtilliten i spillertroppen.

- Jeg kjenner spillerne godt nok til vite at de vil slå tilbake. Den arbeidsvilje og ærlighet som er i stallen gir meg stort håp. Vi har vist under min tid her at vi vil bli bedre under andre halvdel av sesongen.

- Som et lag og en tropp må vi respektere at vi ikke har vært på vårt beste. Vi leter fortsatt etter det prestasjonsnivået som vi ønsker, som ikke har vært der med unntak av kampen mot Tottenham.

- Vi har vært her tidligere. Da jeg kom hit var det mange vanskelige kamper og nye spillere som hadde kommet med en ny manager, men vi kom til slutt dit vi ønsket.

- Det er en kombinasjon om å arbeide hardt på treningsfeltet og ikke minst få vekk personlige feil.

- Vi har sluppet inn åtte mål og de fleste av dem kunne ha vært unngått. Vi ble tatt med buksene nede i de sju første minuttene mot West Ham og vi måtte betale dyrt for det. Det er ikke godt nok. I denne ligaen, i større grad enn i noen annen liga i Europa, vil du bli testet fysisk og mentalt og du må være i stand til å tåle det.

- Det tar tid å tilpasse seg i en klubb som Liverpool, hvor de fleste spillerne vil føle tyngden av den trøya som er her. Når du er tilpasset spill for Liverpool, da vil du også bli klarere i tankegangen.