- Sterling er blitt sterkere

Landslagssjef Roy Hodgson mener at Raheem Sterling har lagt en alen til sin vekst denne sesongen, og påpeker at vingen nå fremstår som fysisk sterkere enn tidligere i karrieren.

Det virker meget sannsynlig at Sterling får en plass i Englands VM-tropp etter hans gode landskamp mot Danmark denne uken.

- Når jeg ga Raheem hans debut hadde han en utrolig balanse, men som 15-åring spilte han mot menn, og han kunne bli en lettvekter i enkelte situasjoner, siteres Hodgson av Liverpool Echo.

- Det har tatt et par år, men han har nå bygd opp styrke og kraft. Nå ser du en helt annen spiller. Han er en spiller du ikke skal undervurdere når det gjelder hans styrke.

- Han har fortsatt den gode balansen og rykket som tar ham forbi folk, men han taper ikke lenger ballen på grunn av manglende fysikk. I første omgang av kampen mot Danmark gikk han seirende ut av et par utrolige dueller.

- Han var ikke aktuell for landslaget for tre eller fire måneder siden, fordi han ikke spilte for Liverpool. Han er nå aktuell fordi han de siste 2-3 månedene ikke bare har spilt kamper, men han har vært en av stjernene i kampene han har spilt. Du trenger ikke være noe geni for å se at en strålende spiller som dette fortjener en plass i troppen.