- Sterling har vært klasse

Glen Johnson er imponert over Raheem Sterling. Tror unggutten har god mulighet til å komme med til VM om han fortsetter å spille på samme måte. Viktig å beholde roen og fokus i ligainnspurten.

Raheem Sterling hadde en god første halvdel av 2012/13 før Brendan Rodgers knapt brukte spilleren etter nyttår for å unngå at han ble utbrent. Nå viser 19-åringen fremragende form. Mot Tottenham ble han kåret til banens beste.

- Han har vært klasse, uttaler Glen Johnson om Raheem Sterling til Liverpoolfc.com.

- Da han først kom inn på laget, kunne alle se hvor god han kunne være. Jeg vet han hadde et par måneder hvor han ikke var så mye på laget som han ville, men jeg synes han har kommet bedre tilbake etterpå.

- Nå om dagen er han trolig et av de første navnene på lagoppstillingen.

Sterlings gode form har blitt belønnet med spill for Englands A-landslag. Glen Johnson tror kantspilleren har en god mulighet til å komme med til VM, og mener fremtiden ser lys ut på landslagsnivå.

- Hvis han fortsetter å spille på samme måte, har han defensivt en mulighet til å bli involvert i sommer. Jeg fikk min debut på samme alder som Raheem, men jeg hadde noen år jeg var litt ut og inn, slik at jeg ikke har fått så mange landskamper som jeg kanskje burde ha hatt.

- Forhåpentligvis får ikke Raheem et slikt avbrekk. Jeg er sikker på at han vil få flere kamper.

Liverpool er for fullt med i tittelkampen etter 4-0 mot Tottenham. Glen Johnson har råd til unge spillere som Sterling, Philippe Coutinho og Jon Flanagan foran ligainnspurten.

- Det viktigste for de unge guttene er å være rolig og ikke bry seg om det. Alle på utsiden vil sette press på klubben og individer. Hvis vi tar en kamp av gangen og fortsetter med det vi gjør, vil resultatene og ligaplasseringen gå av seg selv.