- Sterling kan bli stor for England

Steven Gerrard tror Raheem Sterling kan bli stor for England. Synes Brendan Rodgers har vært flink til å bruke unge spillere. Melder om god stemning i Liverpool.

- Du må gi honnør til Brendan Rodgers – hvis du er god nok, så bruker han deg. Han er ikke redd. Han har fått betalt tilbake med prestasjoner av topp klasse, uttalte Steven Gerard på Englands pressekonferanse.

Raheem Sterling er en av de unge spillerne som har fått sjansen under Rodgers. 19-åringen scoret to mål i 5-1-seieren mot Arsenal og nettet umiddelbart etter innbyttet i 3-0-seieren mot Southampton på lørdag.

- I den formen han er i for øyeblikket er han en slik spiller du betaler gode penger for å se. En slik spiller vil få deg til å falle ut av setet ditt.

- Folk ser på Raheem som en meget liten gutt, kanskje som en svak spiller. Men han er det helt motsatte. Han er meget sterk, meget robust og har elektrisk hurtighet.

- Han kommer til å bli en stor spiller for dette landet i lang tid. Jeg er bare glad for at han er rød.

Liverpool har fem spillere i Englands tropp til møtet med Danmark.
- Det er en flott stemning i Liverpool. Vi er meget, meget fornøyd med der vi ligger på tabellen. Følelsen er flott. Alle er i god form. Vi har selvtillit. forhåpentligvis kan spillerne som blir tatt ut prestere like bra på Wembley i morgen.