- Sterling vil være klar

Brendan Rodgers sier at han ikke er det minste bekymret over at Raheem Sterling spilte 120 minutter på tirsdag. 19-åringen vil være spilleklar til derbyet mot Everton på lørdag.

- Jeg bekymrer meg ikke i det hele tatt, svarte manageren under dagens pressekonferanse på spørsmål om to timers spill mot Middlesbrough ville gjøre Raheem Sterling tvilsom til et pulserende lokalderby som åpner ligarunde 6 lørdag formiddag.

- Det er klart det er ikke ideelt, men vi ga han en hvilepause mot Aston Villa da vi visste det ville bli mange viktige kamper fremover.

- Ligacupen er viktig, og han er en viktig spiller for oss. Hans fysiske form er imidlertid super, han arbeider og trener hardt hver eneste dag. Jeg vet at han ser fram til kampen på lørdag.

- Jeg tror det viser at han spiller eksepsjonelt bra, trolig kan du linke Raheem til hver eneste klubb i verden for øyeblikket, var responsen fra Rodgers om at det spekuleres i en overgang til Real Madrid for Raheem Sterling.

- Det spekuleres om spillere hver eneste dag og jeg er avslappet her jeg sitter.

- Han er et fantastisk ungt talent, han er en herlig gutt, og jeg tror han og hans representanter vet hvor komfortabelt han har det her. Han har tre år igjen av sin kontrakt, slik at det er ingen ting som haster.