- Stevie er fortsatt en klassespiller

Joe Allen synes at midtbanekollega Steven Gerrard har hatt en meget bra sesong.

Liverpool-kapteinen står bokført med 7 Premier League-scoringer og 10 målgivende pasninger når det gjenstår 11 kamper av årets sesong.

- Vi snakker om en kar som er en av Premier Leagues aller største stjerner. Han nærmer seg slutten av sin 16.sesong i Liverpool. Hans form denne sesongen har vært utrolig, og en er fortsatt en nøkkelspiller for oss, slår Allen fast overfor Liverpoolfc.com.

- Stevie har spilt fantastisk for oss de siste ukene, men vi klarte også å håndtere det når han var ute med skade. Når Luis Suarez var suspendert i begynnelsen av sesongen, håndterte vi også det. Det er forskjellen denne sesongen. Alle spillerne i troppen har virkelig bidratt, og det er flott for et lag når det er tilfelle.

- Etter Fulham-kampen snakket alle om pasningen Stevie slo, men det er slikt du venter deg av Steven Gerrard. Det var en utrolig pasning, men det er slike evner han har.

- Han har lett funnet seg til rette i sin nye posisjon.

Selv håper Allen på mer spilletid sammen med Gerrard utover våren, etter å ha kommet tilbake fra en lyskeskade han pådro seg i desember.

- Det går fremover. Før jul spilte jeg flere kamper, og var fornøyd med egne prestasjoner og nivået jeg nærmet meg. Dessverre fikk jeg et tilbakeslag. Men nå ser jeg fremover igjen, og håper å holde meg skadefri resten av sesongen. Forhåpentligvis kan jeg spille en viktig rolle i det som kan bli en flott sesong for oss.