- Storkampene beviste at vi er gode nok

På grunn av de eminente resultatene mot mange av topplagene mener Martin Skrtel at Liverpool viste de er kapable til å matche samtlige lag i Premier League.

– Resultatene vi har hatt dette året, etter å ha vunnet elleve kamper på rad, er utrolige, sier Skrtel.

Slovaken ramser opp noen av de mest imponerende resultatene: 5–1 mot Arsenal, 3–0 mot Manchester United på bortebane, 4–0 mot Tottenham på Anfield. I tillegg måtte seriemester Manchester City reise hjem fra Anfield med tap.

– De var noen strålende resultater og strålende prestasjoner. Jeg tror måten vi spilte på denne sesongen var utrolig, og jeg er bare skuffet over at vi ikke vant ligaen, forteller stopperen.

–  Liverpool presterte best

Tidligere i sesongen ble også Tottenham slått ettertrykkelig på White Hart Lane, mens Everton ble for små i Merseyside-derbyet og tapte hele 0–4.

– Det var en herlig opplevelse for alle sammen. Vi har vist at vi kan utfordre de beste lagene, og jeg tror at vi har prestert bedre enn dem i storkampene.

Les også: – Skrtel har tatt over rollen til Carragher

Bortsett fra nederlaget for Chelsea, der de blå vant 2–0, slo Liverpool alle de åtte beste lagene i divisjonen. Han sier det er en erfaring spillerne tar med seg inn til neste sesong.

– Da vil det være et større press på oss fordi de andre lagene kommer til å være klare for Liverpool. Men jeg mener det er kvalitet i dette laget og at vi kan fortsette på samme måte neste sesong òg, spår Skrtel.