- Større fremgang enn forventet

Med kun 11 Premier League-kamper igjen ligger Liverpool kun fire poeng bak ligaleder Chelsea. Brendan Rodgers innrømmer at Liverpool har hatt større fremgang denne sesongen enn han hadde forventet.

- Ja, jeg synes det, uttaler Brendan Rodgers til  talkSPORT.

Brendan Rodgers trodde at Liverpool først ville være med å kjempe om en topp fire-plassering neste sesong.

- Da jeg snakket med eierne i forbindelse med at jeg bestemte meg for å komme til Liverpool, ønsket jeg at vi skulle være med å kjempe om en Champions League-plass i mitt tredje år i klubben.

- Jeg har ikke blitt overrasket over spillerne fordi jeg har sett hva de legger ned i kampene. Jeg vet også hvilken kvalitet de besitter.

Liveprool har sluppet inn ni mål på de seneste seks kampene i alle turneringer.

- Jeg synes vi har kommet lengre enn der jeg trodde vi skulle være denne sesongen. Noe av spillet vårt har vært eksepsjonelt, men det er fortsatt områder jeg føler laget trenger å forbedre.

- Det har vært en herlig sesong. Det er fantastisk å ligge i vår posisjon når 11 kamper gjenstår, men det er fortsatt mye jobb å gjøre.

Liverpool har heng på tetlagene. De røde ligger kun fire poeng bak ligaleder Chelsea.
- Jeg ser bare til neste kamp. Vi møter Southampton, og det kommer til å bli vanskelig. Vi spiller med stor selvtillit og har troen.

- Det er lag foran oss som trolig er favoritter og bedre rustet til å vinne ligaen, fordi de har vært der tidligere og har sterkere tropper.

- Vi skal fortsette å gjøre vårt beste. Vi er i en meget god posisjon, men det er fortsatt mye arbeid som skal gjøres før vi kan tenke på å vinne noe.