- Stort å være involvert

Spillerne vil bruke den overbevisende borteseieren over Manchester United tidligere i år som inspirasjon før Liverpool gjester Old Trafford søndag ettermiddag.

– Det er spesielt å spille i kamper mellom to klubber som er så store globalt sett, og det er en herlig rivalisering mellom klubbene. Det er stort å være en del av dette, sier Joe Allen til klubbens nettsider.

To vellykkede straffespark av Steven Gerrard sørget for at gjestene fra Merseyside ledet 2–0 i begynnelsen av andre omgang på Old Trafford i mars. Gerrard kunne også fullført sitt hat-trick, men brant den tredje muligheten fra straffemerket.

– Selvtillit

Luis Suárez sørget imidlertid for at det endte 3–0 til bortelaget, etter at han ble spilt igjennom av Daniel Sturridge seks minutter før slutt. Det var samtidig den første gangen laget vant borte mot Manchester United på syv forsøk.

– Å reise til Old Trafford og ta tre poeng forrige sesong, var helt strålende. Alle spillerne ønsker å kjenne på den samme følelsen igjen. Vi fikk et fantastisk resultat der forrige sesong, så vi skal prøve å ta med oss litt selvtillit og inspirasjon fra den opptredenen, og prøve å vinne kampen på søndag, forteller Allen.

• Les også: Atkinson dømmer søndag

– Som barn er det disse kampene man ikke klarer å vente på å se, og det er slike kamper som inspirerer alle spillerne i garderoben, for det er stort å være involvert. Så vi gleder oss veldig. Begge lags supportere klarer nok heller ikke å vente på avspark.

Liverpool legger ut på den timelange turen østover vel vitende om at de ikke har vunnet to strake ligakamper på Old Trafford siden de fulgte opp 1–0 i desember 2000 med det samme resultatet et drøyt år senere.

Kampen mellom Manchester United og Liverpool sparkes i gang kommende søndag klokka 14.30.