- Sturridge definitivt i troppen mot Stoke

Brendan Rodgers sier til Liverpool Echo at han definitivt kommer til å ta Daniel Sturridge med i troppen til kampen mot Stoke på søndag.

£12M-spissen ligger dermed an til å gjøre comeback etter seks uker ute med en ankelskade. Sturridge har trent for fullt denne uken, og er klar for innsats.

- Daniel vil definitivt være i troppen på søndag, forteller Rodgers til Echo.

- Jeg forventer at han vil spille deler av kampen mot Stoke. Han har jobbet utendørs i et par uker nå, så fysisk er han på et godt nivå.

- Denne uken har handlet om å forbedre hans fotballform. Det har gitt alle et løft å ha en med hans kvaliteter tilbake på treningsfeltet.

- Vi ønsker å fortsette fremgangen som lag i annen halvdel av sesongen, og det avhenger av spillerne vi har tilgjengelig. Vi fikk nylig Steven Gerrard tilbake, og nå får vi Daniel tilbake også. De er veldig viktige for oss, og det betyr forhåpentligvis at vi har en veldig sterk tropp foran innspurten.

Sturridge vil dermed være tilbake i spill to uker foran skjema.

- Daniel skal ha honnør for at han har jobbet veldig hardt for å bygge seg opp igjen. Han er heldig med at han har en lett-trent kropp, slik at han kan være raskt tilbake.

- Han har sett bra ut de siste dagene. Han er selvsagt ikke 100% i form ennå, men det gjør oss bedre at vi har en med hans kvaliteter tilbake på banen.

Nå ser Rodgers frem til å spille Sturridge i tospann med Luis Suarez igjen. Spørsmålet blir da om han skal fortsette med Suarez som ensom spiss, og la Sturridge spille i en litt dypere rolle, eller om han skal satse på to mann på topp.

- Det er et hyggelig problem å ha. Det vi har sett er at det har virkelig vært til hjelp for oss å ha tre spillere på midtbanen til å kontrollere begivenhetene. Det er hva vi sikter mot. Alt handler om å finne den riktige balansen i laget.

- Når vi både har Sturridge og Suarez skadefrie gir det oss mer krutt i angrepsrekka. Du har to toppspillere. Suarez er verdensklasse, og Sturridge er en ung spiller som er ute etter å finne stabiliteten. Han har vist stort potensial i sitt spill.