- Sturridge kan bli verdensklasse

Brendan Rodgers mener at Daniel Sturridge har forutsetning til å bli en av de beste spissene i verden, og at hans utvikling er et av høydepunktene under hans tid som manager.

- Han er en naturlig målscorer, fortalte Rodgers til pressen i går da han ble spurt om Daniel Sturridge. 24-åringen har banket inn 29 mål på 36 kamper for Liverpool siden han kom til klubben i januar for et drøyt år siden. I ligaen er tallene 25 scoringer på 31 forsøk, hvor 26 av kampene er fra start. Meget imponerende tall.

- Jeg vet han ble skuffet over at han misbrukte sjansen han fikk med sin lobb, gliser Brendan Rodgers videre når han tenker tilbake på kampen mot Arsenal og muligheten Sturridge hadde på stillingen 2-0.

- Han er imidlertid et glimrende talent og jeg har hele tiden sagt at over de neste par årene har han mulighet til å bli en spiss i verdensklasse.

- Han vet hva som kreves for å bli en toppspiss; den stabiliteten og den kvaliteten som forlanges. Han har prestert hele tiden siden han kom hit og har kanskje ikke fått den kreditten han fortjener.

- Han vil alltid score mål som følge av sitt talent. Det fine med det er at han fortsatt bare er 24 år. Han har fortsatt tid igjen før han når sitt ytterste nivå.

- Det har vært et av høydepunktene for meg etter at jeg kom hit, å kunne se hans utvikling, både som en ung spiller og hvordan han har modnet som en mann. Han vil bare bli bedre og bedre.