- Sturridge kan score enda mer

Daniel Sturridge vil sette klubbrekord om han netter i morgen for Arsenal og har vært en stor suksess etter overgangen for Chelsea, men Brendan Rodgers mener han kan bli enda bedre.

- Daniel er i glimrende form, understreker Rodgers overfor Liverpool Echo. 24-åringen har måttet stå over åtte ligakamper som følge av skade denne sesongen, men er likevel nummer to på toppscorerlisten til Premier League med 16 mål på 18 kamper. Totalt har han 19 scoringer på 21 kamper, og han har scoret i 17 av sine 21 forsøk. Hvis Sturridge finner nettet mot Arsenal i FA-Cupen i morgen vil han ha scoret i ni kamper på rad i alle turneringer, som er ny rekord for Liverpool.

- Han er en naturlig målscorer, det har jeg sett i ham siden han var en ung spiller, fortsetter Brendan Rodgers.

- Det lyser i øynene hans når han er mindre enn 30 meter fra målet. Han har teft for å komme i de rette posisjonene. Han er strålende en mot en og er oppe sammen med Luis Suarez som en av de beste avslutterne i ligaen.

- Daniel er alltid en trussel. Han vet hva som er det viktigste for laget og at hans jobb er å score mål.

Daniel Sturridge har nå scoret 30 mål på 37 kamper etter overgangen på £12M fra Chelsea for 13 måneder siden. Brendan Rodgers tror han fortsatt har mer å gå på.

- Jeg tror han kan score enda flere mål, sier manageren. – Jeg mener han kan komme i enda flere posisjoner hvor det er mulig å finne nettet.

- Daniel er fortsatt så ung og har mange år foran seg, men det er noe en må vurdere om en tre eller fire år, svarer Rodgers da han blir spurt om en kan sammenligne Daniel med legendariske målscorere på Anfield som Ian Rush, Roger Hunt, Billy Liddell, Gordon Hodgson og Robbie Fowler.

- Han må produsere over flere år for å komme i den kategorien, men han har utvilsomt potensialet.

- Hva Daniel har vist over det siste året er at han scorer regelmessig dersom han er i form og frisk nok til å spille regelmessig.