- Sturridge ligger foran skjema

Assistentmanager Colin Pascoe er mektig imponert over Daniel Sturridge sitt innhopp mot Stoke, og mener at angriperen ligger foran skjema etter sin ankelskade.

Etter sju uker på sidelinjen var Sturridge tilbake med brask og bram mot Stoke. Han noterte seg både for en målgivende pasning og en scoring.

- Daniel er en fantastisk spiller. Han tar veldig bra vare på seg selv, og har trent bra, sier Pascoe til Liverpoolfc.com.

- Et par dager før Stoke-kampen virket han veldig skarp på trening. Han har som sagt trent bra.

- Jeg er imponert over måten han har oppført seg på mens han har vært skadet. Han har virkelig tatt vare på seg selv. Han fikk stipulert en comeback-dato, og kom tilbake tidligere enn antatt. Det sier litt om hvor mye arbeid Daniel har lagt ned i rehabiliteringen, at han rakk Stoke-kampen. Det er det medisinske støtteapparatet som har jobbet sammen med ham, og fått ham tilbake.

- Det er flott for Daniel, og alle oss andre, at han kom tilbake så tidlig, og hadde den innflytelsen han hadde på Stoke-kampen. Du ønsker konkurranse om plassene, og at alle skal være skadefrie. Nå har vi konkurranse om alle plasser.

- Ettersom våre rivaler vant i helgen, var det veldig viktig at vi tok tre poeng. Det er ikke mange lag som scorer fem mål mot Stoke.

- Ved pause var vi skuffet at det stod 2-2, etter at vi hadde gitt fra oss en 2-0 ledelse, ved å forære dem billige mål. Men reaksjonen fra guttene var fantastisk i annen omgang, og vi slo dem komfortabelt.

Pascoe innrømmer imidlertid at det var defensive feil å rette på etter Stoke-kampen. En kamp hvor man slapp inn tre mål.

- Vi er skuffet over målene vi slapp inn. Vi er alle sammen om dette, og hvordan laget presterer fremover på banen er noe vi fryder oss over. Hadde jeg vært våre motstandere ville jeg ha vært bekymret for den offensive trusselen vi utgjør i dagene frem mot kampen. Når det gjelder den defensive biten, så begynner vi å forsvare oss på topp, og guttene har jobbet veldig hardt på trening for å få bukt med feilene som ble gjort.