- Sturridge vil levere varene

Steven Gerrard spår at Daniel Sturridge vil levere en god vårsesong, nå som spissen endelig er skadefri igjen.

Sturridge bidro både med målgivende pasning og scoring i løpet av den halve omgangen han fikk på Britannia Stadium. Det lover godt for resten av sesongen, mener lagkaptein Steven Gerrard.

- Daniel så skarp ut etter at han kom inn, sier Gerrard til Liverpool Echo.

- Han har jobbet veldig hardt etter at han ble skadet. Forhåpentligvis kan han nå holde seg skadefri helt til sesongen er slutt, for med Suarez og Sturridge på topp kan vi score plenty med mål, fortsetter kapteinen.

- Du må bare føle med Stoke-forsvarerne. Først hadde de vært livredde for Suarez i 70 minutter, og så ser de at Sturridge kommer inn. De må han tenkt: «Herregud, her får vi slite».

- Det er vanskelig å komme inn og finne rytmen når du er innbytter. Det er vanskelig å bidra når du kommer inn fra benken. Men Daniel beviste at det er mulig. Han scoret ett mål og la opp til et annet.

- Han er en toppspiller. Han har et enormt potensial. Han kan bli så god han bare vil. Han kan uten tvil bli en spiller i verdensklasse. Det er helt opp til Daniel selv nå. Ønsker han å ta vare på sjansen? Han har alt verktøyet som kreves.