- Suarez skal ingen steder

Ian Ayre forventer at toppklubber viser interesse for en av verdens beste spillere, men Liverpools administrerende direktør er klar på at de røde har ingen ønsker om å selge superspissen.

Luis Suarez signerte en ny langtidskontrakt med Liverpool i desember, og det mindre enn seks måneder etter at han søkte seg bort for å spille Champions League-fotball. Manchester City er den foreløpig siste klubben som har blitt linket til Suarez.

- Det har blitt skrevet mye om Luis. Han er et fantastisk individ. Vi vet at han elsker denne klubben og fansen. Og han har helt betalt tilbake for alt det gale han har gjort, uttaler Ian Ayre til BBC Radio Five.

- Vi har alltid støttet Luis. Han har stått ved oss. Nå har han trolig den beste sesongen i karrieren. Alt som pågikk i sommer frem til januarvinduet ble borte av det faktum at han signerte ny kontrakt.

- Når du har en spiller som Luis, så vil det bli en gjentagende sak. Det viktige er at vi viser forpliktelse sammen. Vi har støttet Luis gjennom tykt og tynt. Han har gjort det samme med å signere en ny langtidskontrakt

- Vi forventer at det fortsetter. Vi forventer også at folk kommer og rasler i vårt bur i hvert transfervindu.

- Det viktigste er hva Luis sa fra begynnelsen, da folk begynte å vise interesse for ham. Han ønsket å spille Champions League, og hvor er ikke det bedre enn å spille der for Englands mest suksessfulle Champions League-lag?

- Vi liker å ha ham som en del av klubben. Jeg vet at han liker å være her, så vi forventer at det fortsetter.

- Vi ønsker ikke å selge Luis Suarez. Vi har stått ved det i hvert transfervindu siden han kom hit. Vi er et lag på vei opp og han er en fundamental del av hva vi forsøker å oppnå. Vi kommer aldri til å ønske å selge Luis Suarez.