- Supporterne ga oss energi

Brendan Rodgers var mektig imponert over Liverpools supportere i dag, og hevder at de ga laget den nødvendige energien til å slå Manchester City.

- Dette var en vidunderlig fotballkamp. Jeg tror den hadde alt. Spillerne og supporterne skal ha enormt med honnør. Kampen vår begynte på vei inn til stadion. Velkomsten spillerbussen fikk var helt unik, uttalte Rodgers til reportere etter kampslutt på Anfield.

- Dette ga oss energi allerede før vi gikk ut på banen. Nivået spillerne presterte på var sensasjonelt. Å dominere kampen slik vi gjorde i første omgang, og å spille med den energien, intelligensen og taktiske dyktigheten i en slik kamp var bemerkelsesverdig.

- Jeg har hørt flere prate om følelsene dette utløste etter kampen, men det har ikke jeg sett. Det jeg vet er at samholdet i denne gruppen er veldig sterkt. Vi har dyrket et fellesskap her, en lagånd, og den blir bedre hele tiden.

- Lagånd er noe du trenger. Dersom du skal vinne noe, eller kjempe om noe, må du ha mer enn bare kvalitet. Det handler om mer enn bare å pøse på med gode spillere. Det må være et tett bånd mellom spillerne. De må ha en sak å kjempe for, og du ser helt klart intensiteten og samholdet i dette laget. Sammen med supporterne er vi veldig sterke for øyeblikket.

- Vi hadde mentaliteten som var nødvendig for å vinne kampen. Det var viktig for oss. Du ser kvaliteten som City har. De kan score fra hvor som helst.

- Hadde vi blitt hentet opp til 2-2 på denne måten like etter at jeg kom hit ville vi trolig ha tapt kampen. At vi klarte å vinne sier alt om vinnerviljen og motstandskraften til laget. Vi børstet av oss støvet og kjørte på igjen etter at det ble 2-2, og en del av fotballen vi spilte var svært god.

Raheem Sterling gjorde Liverpools første mål, og får skryt av sjefen.

- Raheems mål var strålende. Luis Suarez demonstrerte god styrke, og Raheem kom på et dypt løp bakfra og inn bak deres bakre firer. Han kom seg inn, og fikk litt rom mot noen toppspillere. Han fintet dem ut, og avsluttet med stoisk ro. Det var utrolig egentlig.

- Vi forlanger ikke nødvendigvis mål fra angriperne. Vi forlanger bare at de yter maksimalt. Noen ganger har de dårlige dager, men de jobber for saken, noe som er det viktigste. Vi har andre spillere som kan skape noe i laget, med all den kreativiteten vi har.