- Supporterne gjør oss sterke

Brendan Rodgers er ikke i tvil om at Liverpool blir et sterkere lag med den enorme støtten fra supporterne. Ikke opplevd bedre stemning enn i kampen mot Tottenham.

- Det gir oss oksygen som lag og ledelse, uttaler Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com om støtten fra supporterne.

- Det er flott at supportene har troen. Det er viktig for dem. Det er viktig at de kan føle at de kan drømme. Vår mentalitet og fokus er på å jobbe hardt, fordi det er en prosess til det å drømme. Du må få jobben gjort, ellers kommer det ikke til å skje.

- Vi snevrer inn fokus på hver kamp. Det er utmerket at supporterne kan komme til Anfield å se laget vinne og spille dominerende fotball.

- Vi har fortsatt forbedringer å gjøre. Vi er ute etter å få til noe her, ikke bare denne sesongen, men det en prosess som startet for 18 måneder siden, og den er pågående.

Liverpool har vunnet 14 av 16 ligakamper hjemme denne sesongen. Southampton er det eneste laget som har vunnet på Anfield, mens Aston Villa fikk med seg ett poeng hjem. Tre hjemmekamper gjenstår, inkludert kamper mot tittelrivalene Chelsea og Manchester City. Rodgers vet at Liverpool må utnytte støtten fra supporterne fullt ut.

- Når du har en hjemmebane som Anfield, og du har en hær av supportere slik vi har, må du virkelig være herre på banen.

- Dette er vår bane, våre supportere, vårt stadion. Så vår mentalitet er å være sjef der. Vi har en aggressiv mentalitet på hjemmebane, å vinne, score mål og også forsvare oss.

- Dersom man legger det sammen i tillegg til å ha supporterne, som var enorme – trolig det beste jeg har opplevd på Anfield, blir det en meget sterk kraft.