- Supporterne løfter oss frem

Joe Allen synes støtten fra supporterne før og under kampen mot Sunderland var den beste han har opplevd hittil i Liverpool FC. Supporterne har sin del av æren for lagets gode hjemmestatistikk.

Supporterne hadde møtt opp med skjerf, flagg og bannere i Anfield Road for å hilse laget velkommen da spillerbussen ankom stadion til møtet med Sunderland.
- Jeg visste ikke at de planla det. Det var en stor overraskelse. Støtten var utrolig fra spillerbussen kom til siste fløytesignal, uttaler Joe Allen til Liverpool Echo.

- Det var en fantastisk velkomst. De støttet oss fullt ut. Det var trolig den beste støtten vi har fått siden jeg kom hit.

Liverpool har 13 seirer, én uavgjort og ett tap på Anfield i Premier League denne sesongen. Forrige sesong viste hjemmestatistikken ni seirer, seks uavgjorte og fire tap.

- Supporterne utgjør en enorm forskjell. Det er en av grunnene til at hjemmeformen har vært så god denne sesongen.

- Det er stor forskjell på hjemmeformen denne sesongen sammenlignet med forrige sesong, og fansen skal ha stor del av æren for det. Vi ser frem til at de skal spille en viktig rolle i de gjenværende kampene.

- Det var en utrolig velkomst for spillerne. Jeg tror støtten på onsdag kveld var den beste hittil. Fansen var fantastiske hele kvelden. De løftet oss virkelig når vi trengte dem. De hjalp oss til å komme i mål.