- Tenker ikke tabellposisjon

Liverpools mulighet til å ta tilbake førsteplassen på tabellen vil være et samtaleemne blant supportere og eksperter, men for spillerne er det ikke en faktor før møtet med West Ham.

Liverpool vil ta tilbake tabelltoppen med minst uavgjort mot West Ham.
- For oss er det bare en ny kamp å se frem til. Vi håper å gjøre det bra igjen, slik vi har gjort det i andre kamper, uttaler Simon Mignolet til Liverpoolfc.com.

- Det kommer til å bli et annet scenario på søndag. Det kommer til å bli ulikt hjemmekampen mot Tottenham, men det er en utfordring vi ser frem til. Vi omfavner den og håper på tre poeng.

- Vi forsøker bare vårt beste i hver kamp. Det spiller ingen rolle hvor vi ligger på tabellen. Det er tre poeng å vinne eller tre poeng å tape på søndag. Vi ser det på den måten.

- I Premier League er alle kamper vanskelige. Borte mot West Ham vet vi hva vi møter, men vi skal gjøre vårt beste og forberede oss på trening denne uken for å sørge for at vi gjør jobben vår når kampen sparker i gang søndag.

Media har hatt stort fokus på at Liverpool tok over tabelltoppen etter forrige runde.
- Som fotballspiller må du akseptere det. Det er samfunnet og verden vi lever i. Slikt er normalt for oss.

- Det handler bare om å gjøre jobben vår og arbeide hardt på trening i løpet av uken for å sørge for at vi er klare til kampen på den måten vi har spilt andre kamper i Premier League denne sesongen.

- Denne kampen mot West Ham er i grunn ikke noe annerledes enn den første kampen for sesongen da vi møtte Stoke, så vi skal ta det på den måten vi gjorde i den første kampen vi spilte på Anfield denne sesongen.

West Ham har klatret til midten av tabellen etter en god periode.
- På hjemmebane vil de selvsagt se frem til å møte oss. De har noen spillere som har spilt for Liverpool, så jeg er sikker på at de vil være klare for den.

- Supporterne vil støtte laget med de resultatene de har hatt i de seneste kampene, så det vil bli tøff motstand.

- For oss handler det mer om oss selv og vår prestasjon fremfor å se på motstanderen. Vi ønsker å gjøre det bra, være fokusert på jobben og hvordan vi skal spille. Slik er det for meg, og jeg tror det er slik for hele laget.