- Tidligere år ville vi kanskje tapt kampen

Steven Gerrard mener at det er en helt annen fightervilje i årets Liverpool-utgave enn i tidligere utgaver.

- Resultatene gikk mot oss i helgen, og det la press på oss foran kampen mot Stoke, sier Gerrard til Liverpool Echo.

- Alle hadde fått med seg Stokes gode hjemmeform, og ventet at vi skulle gå på en smell. Alle stilte spørsmål ved vår borteform, men vi har bevist for alle at vi akter å kjempe for å komme inn blant de fire beste, fortsetter kapteinen.

- Jeg merker en forskjell. Hadde vi sluppet Stoke inn i kampen igjen på denne måten for noen få år siden, ville vi kanskje ha tapt kampen 3-2.

- I pausen oppfordret manageren oss til å vise karakterstyrke og mot nok til å gå ut og vinne kampen. Muligheten var der. Vi gikk ut og viste at vi hadde den karakterstyrken som krevdes.

- Vi har aldri tidligere vunnet på Britannia Stadium i Premier league, og de hadde tapt bare en kamp i ligaen på Britannia før denne. Det sier alt.

- Det var en tøff kamp. De er et lag med storvokste spillere, som setter deg under press fra start til slutt.

- Vi spilte strålende i 40 minutter, og så slapp vi dem inn i kampen igjen på grunn av et par feil. Jeg lurte på om vi hadde karakterstyrke nok til å reise oss, og om vi ville komme foran i målprotokollen igjen. Vi klarte å snu kampen igjen, og vant overbevisende.

- Vi har blitt bedre. Vi er et sterkere lag nå. Kolo Toure kom inn på laget, og han er en fantastisk lederskikkelse. Martin Skrtel spilte strålende.

- Vi føler at vi har funnet flyten og kan bli stabile også på bortebane. Dersom vi kan gjøre dette og opprettholde vår gode hjemmeform, føler jeg meg trygg på at vi kan greie det vi ønsker å oppnå, nemlig å bli blant topp fire.