- Tillegges for stor vekt

Liverpool har uten e-cupspill sikkert hatt bedre tid til forberedelser, men Brendan Rodgers synes tittelrivalene tillegger den tilsynelatende fordelen for stor vekt.

- Det er lett for folk å si det, uttaler Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Tottenham hadde en uke på å forberede seg til kampen mot oss forrige søndag, men vi vant overbevisende.

- Se på Chelsea for et par uker siden. De hadde en hel uke på å forberede seg mot Aston Villa, men tapte. De spilte så i midtuken mot Galatasaray og vant, før de slo Arsenal 6-0 noen dager senere. De hadde en uke på å forberede seg mot Crystal Palace, men tapte. Så det stemmer ikke alltid.

- Hvis du har vært i Champions League i en årrekke, har de en spillertropp til å håndtere slikt. De har en dybde som er enorm.

- Jeg så Arsenal og Chelsea i en cupkamp tidligere denne sesongen. Chelsea vant 2-0 og spilte utmerket. Det var en helt annen startellever. Jeg sa på det tidspunktet at den startelleveren ville ha en god mulighet til å vinne ligaen.

- Vi har vist god form ikke bare i år. Vi har vært det beste laget i ligaen i en og en halv sesong. Selv i andre halvdel av forrige sesong, da vi fortsatt spilte Europa League, gjorde vi det bra.