- Tilsvarende innflytelse som Ronaldo

Brendan Rodgers synes Raheem Sterling har hatt tilsvarende innflytelse i Liverpool som Cristiano Ronaldo hadde på samme alder i Manchester United. Nå gjelder det å ta steget opp på neste nivå.

Brendan Rodgers mener Sterling har det som skal til for å etterfølge Cristiano Ronaldo
- Jeg vil påstå det. I en alder av 19 år har Raheem hatt samme innflytelse i spillet som Ronaldo hadde på samme alder, uttaler Brendan Rodgers til Sunday Mirror.

- Ronaldo kom til dette landet og Manchester United som 18-åring. Han fikk innflytelse umiddelbart. De seneste par årene vil jeg si at Raheem har hatt tilsvarende innflytelse i begynnelsen av sin karriere.

- Nå er det opp til Raheem å ta steget opp på neste nivå. Den første delen av læringskurven var å komme inn på laget, etablere seg som spiller og få respekt. Raheem har gjort det. Nå vil han forhåpentligvis ta seg opp på neste nivå som Ronaldo gjorde.

- Raheem vil naturligvis ikke finne en bedre rollemodell. Ronaldo lever sitt liv som profesjonell og hans statistikk forteller alt. Som fotballspiller er han supereffektiv.

- Jeg så på da Ronaldo trente kvelden før kampen (Liverpool-Real Madrid 22.oktober, red. anm.). Det striregnet og var kaldt, men jeg så på bilder at han smilte og var fornøyd.

- Jeg så også Ronaldo like før kampen. Han sto utpå banen, drakk vann og tok til seg alt. Han likte trolig å være tilbake i England

- Når han var klar til å jobbe, kastet han vannflaska og begynte å jobbe. Han er en utrolig spiller - en flott, flott proff.