- Tittelkampen er ikke over

Brendan Rodgers uttaler at tittelkampen slett ikke er over for Liverpools del, og påpeker at Manchester City har en vanskelig bortekamp mot Everton i morgen.

- Jeg tror tittelkampen vil ta enda en vending. Folk skal ikke la seg lure. Everton er en stor klubb, som har sine egne grunner til å gjøre jobben sin i helgen. De trenger ikke mer støtte enn de allerede har, uttalte Rodgers under sin pressekonferanse i dag, hvor han bekreftet at han kommer til å se oppgjøret mellom de mørkeblå og de lyseblå.

- Dette er en tid for å sette ting i perspektiv. Manchester City har en tøff kamp. De har slitt på Goodison i flere år. Everton vil være ute etter å få et godt resultat, slik at de kan ta seg inn blant topp fire. De har en strålende statistikk denne sesongen, spesielt på hjemmebane, og vil kjempe.

- Vi må bare konsentrere oss om oss selv, og hva vi forsøker å oppnå. Vi må vinne våre to siste kamper, og så får vi se hvor det tar oss.

- De flestes øyne vil være rettet mot oss, for vi må ikke glemme at vi må gjøre vår egen jobb også, uansett hva som skjer på Goodison Park. Vi må konsentrere oss om oss selv. Alt annet er det egentlig ikke vits for å oss å tenke på.