- Tre poeng på en dårlig dag

Joe Allen innrømmer at Liverpool ikke var på sitt beste i 4-3-seieren mot Swansea, men det viktigste var å ta tre poeng, spesielt ettersom lagene foran på tabellen hadde vunnet dagen før.

- Det var en ekstremt vanskelig kamp, men vi fikk jobben gjort. Vi tok tre poeng, og jeg er meget glad for det, uttaler Joe Allen til Liverpoolfc.com.

- Swansea la press på oss helt til siste fløytesignal, og vi måtte være meget motstandsdyktige. Vi måtte gi alt for å få alle poengene.

- Når du spiller en dag senere enn rivalene, så føler du noen ganger presset. Vi hadde imidlertid troen på at vi kunne få et resultat og tette luken.

- Manageren gratulerte oss med seieren fordi tre poeng er tre poeng. På dette tidspunktet av sesongen er det meget viktig, spesielt med resultatene i helgen.

- Folk snakker om å ikke spille på sitt beste, men ta tre poeng. Vi gjorde nettopp det i dag.

Allen fikk 32 minutter som innbytter mot sin tidligere klubb. Midtbanespilleren kom inn på stillingen 3-3.

- Manageren ba meg om å spille mitt spill for å hjelpe laget med å få vinnermålet. Takk og lov så kom det. Det var en flott følelse å være del av en seier.

- Vi forventet en meget vanskelig kamp, spesielt under Garry Monks lederskap. Jeg kjenner Swansea meget bra. Det er fortsatt mange spillere der som jeg spilte sammen med i flere år.

- Jeg kjenner kvaliteten de besitter, men det gjør også spillerne her i Liverpool. Swansea ser ut til å være revitalisert. Det var tøft å få jobben gjort, men vi scoret fire mål og fikk en ny seier her på Anfield.

Daniel Sturridge scoret ytterligere to mål. Angriperen står nå bokført med 21 fulltreffere denne sesongen. Luis Suarez sto for nok en assist, hans ellevte i Premier League denne sesongen. Uruguayaneren er fortsatt Premier Leagues toppscorer med 23 mål.

- Det er så viktig å ha denne trusselen (Suarez og Sturridge). De har vært toneangivende for oss denne sesongen.

- Alle lag som kommer hit vet at de står overfor en stor oppgave i å forsøke å stoppe dem. Det gir oss selvtillit at vi har spillere som kan utgjøre en trussel i hver kamp.