- Trenger fem eller seks spillere

Med ekstra mange Liverpool-kamper i vente kommende sesong, der laget skal spille Champions League-fotball for første gang på fem år, ønsker Steve McManaman et halvt dusin med forsterkninger.

– Jeg tror Liverpool er nødt til å bli sterkere over hele banen, sier den tidligere Liverpool-spilleren til Mirror.

De røde har allerede sikret seg tjenestene til Rickie Lambert, og nå linkes spillere som Emre Can fra Bayer Leverkusen og Southampton-kaptein Adam Lallana til Merseyside.

Les også: – Enige om pris for Can

Disse er imidlertid bare halvparten av det en Liverpool-tilhenger ønsker seg i sommer, mener McManaman.

– Det hadde vært fint om de kjøper engelske spillere, men de koster dessverre dobbelt så mye som alle andre i utlandet.

– Men hvis de kan hente inn fem eller seks spillere for å styrke laget, er det akkurat det man ønsker seg hvis man er Liverpool-supporter.

– Noen kommer til å dra

42-åringen sier han vil hente så mange spillere inn fordi han tror noen kommer til å forlate klubben. I tillegg til at Victor Moses og Aly Cissokho sine låneperioder er avsluttet, har både Iago Aspas og Luis Alberto en svært usikker Liverpool-fremtid i møte.

– Så Liverpool trenger et betydelig antall spillere hvis de ønsker å utfordre i ligaen og i Champions League, forteller McManaman, som legger til:

– Jeg tror de kommer til å klare seg bra hvis de sentrale områdene blir forsterket. Steven Gerrard kan ikke spille for alltid. Lucas og Jordan Henderson – eller Henderson og Joe Allen – har gjort det bra i år, men man kan alltid bli bedre, kan man ikke?