- Trenger flere forsterkninger

Brendan Rodgers opplyser at det fortsatt er noen posisjoner i troppen han ønsker å fylle. Mange av nysigneringene har funnet seg fint til rette.

- Vi har fortsatt noen posisjoner i troppen vi ønsker å fylle, slik at vi ved slutten av august har en sterk spillergruppe med oss videre. Vi har fortsatt forretninger å gjøre, opplyser Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Vi har hentet inn spesifikke spillere til spesifikke roller, spillere som har den profilen vi arbeider etter. Det kommer til å ta litt mer tid enn normalt i form av deres inntreden.

- Men for mange av spillerne som har kommet inn, har overgang gått veldig fint. De er gode karakterer med god personlighet. De passer kriteriene som vi ønsker å ha i vår modell.

- Det bør gjøre tilpasningen litt enklere. Noen av dem, som Emre Can, er unge og kommer fra et annet land. Det vil ta litt mer det.

- Vi har fått sett viljestyrke totalt sett, og det er noe som har vært lagets varemerke de seneste 18 månedene. Selv i en treningskamp var det stor konkurransedyktighet. Spillerne viste karakter til å holde det gående og komme tilbake.

- De foretok noen gode blokkeringer og forsvaret seg bra. Det var en god kamp. Spillerne tar overgangen meget bra, selv om det vil ta litt tid.