- Trengte hurtighet og bevegelse

Brendan Rodgers forklarer hvorfor han ikke satte inn Rickie Lambert mot Real Madrid, men istedenfor brukte Raheem Sterling på spissplass.

Rickie Lambert ble sittende på benken hele kampen mot Real Madrid.
- Rickie har hele tiden vært klar over sin posisjon og hva forventningene er. Rickie visste at han ville få kamper, men at han ikke ville være en som fikk startplass. Det ville bli tider når laget trengte ham, sa Brendan Rodgers til pressen på Melwood.

- Det er slik det har blitt for ham. Han er en flott fyr. Han anerkjenner sin rolle om at han må komme inn og spille. Han har den rollen på trening hver dag. Når han får muligheter i kamper, så er han ute etter å imponere.

- Selvsagt ønsker han å score sitt første mål for klubben, men det har ikke vært noen problemer med ham i det hele tatt. I går kveld trengte vi noe annet taktisk i kampen, og det var hurtighet og bevegelighet, og det var derfor vi valgte å sette Raheem i midten.

- Rickie har en viktig rolle for oss. Den ses kanskje ikke alltid fordi han ikke spiller så mye, men han har jobbet meget bra hver dag. Han er der når det kreves. Han gir alltid 100 prosent når han blir tatt ut.