- Trofeer kan være rett rundt hjørnet

Steven Gerrard mener at dersom man kan bygge videre på hva Brendan Rodgers har skapt, vil man være en tittelutfordrer selv uten Luis Suarez.

- Det vil ta tid å komme over det, innrømmer Liverpools kaptein til LFC TV etter at de helrøde ble slått på målstreken i Premier League forrige sesong. – Den eneste måten å bli kvitt den følelsen er ved å oppnå noe denne sesongen.

- Likevel, jo mer jeg har analysert og reflektert over siste sesong, jo mer stolt er jeg over mine lagkamerater. Noen av prestasjonene fra laget og individuelle spillere var nøyaktig hva Brendan ønsket at det skulle være. Hvis vi kan bygge videre på det og samtidig finne stabiliteten, da er det ingen tvil om at trofeer kan være rett rundt hjørnet.

- Vi er i en mye bedre posisjon nå enn vi var på samme tidspunkt i fjor. Årsaken til at jeg sier det er fordi vi nå har kjent smaken på det, vi har kunnskapen og erfaringen ved å være med i kampen om ligatittelen.

- Jeg tror dette er første gang på lenge hvor jeg med selvtillit kan si til folk at vi er ekte vare og virkelige utfordrere til tittelen. Det er fordi Brendan har skapt en gruppe med spillere som alle er beredt til å kjempe for hverandre og som alle er veldig talentfulle.

- Vi har mistet en spiller i verdensklasse i Luis, en kommer ikke utenom det og jeg er hans største fan, men forhåpentligvis kan vi få hentet inn en 4-5 spillere som et stort plaster på såret.