- Tungt å fordøye

Jordan Henderson synes det var vanskelig å akseptere at Liverpool tapte 1-3 mot Manchester City etter å ha dominert kampen frem til den første scoringen.

- 1-3 er hardt å fordøye. Vi er skuffet, men jeg følte at vi dominerte kampen frem til det første målet, spesielt med ballen. Jeg følte at vi da hadde vært det beste laget, uttaler Jordan Henderson til Liverpoolfc.com.

- Vi skapte én eller to sjanser. Vi var komfortable med ballen. Scoringen ga både dem og tilskuerne et løft. Det kom på et dårlig tidspunkt for oss, like før pause. Jeg tror det hadde blitt en annerledes kamp med 0-0 til pause.

- Vi gjorde et forsøk etter pause, men uheldigvis så slapp vi inn ytterligere to mål. Det er noe vi må jobbe med i løpet av uken.

Både Alberto Moreno og Lazar Markovic debuterte mot Manchester City.
- Alberto beveget seg utmerket oppover og nedover på siden. Han kom fremover og la noen flotte innlegg. Jeg synes han var utmerket.

- Lazar virket livlig da han kom inn fra benken. Han var skarp og hadde selvtillit med ballen. Jeg er sikker på at de er fornøyd med debuten. Forhåpentligvis kan de bare bli bedre.