- Ufattelig at vi ikke vant

Rickie Lambert synes det var ufattelig at Liverpool ikke slo Ludogorets i Bulgaria. Spissen fryder seg imidlertid over sin andre scoring på to kamper.

- Scoringen betydde mye for meg. Det var min første i Champions League, og det var strålende å få hull på byllen og få oss tilbake i kampen, uttalte Lambert til Sky Sports om scoringen sin.

- Jeg syntes vi spilte mye bedre enn i helgen, og det var det viktigste. Vi er knust over scoringen på tampen av kampen, men dette var likevel et godt resultat.

- Vi visste at dersom vi fikk uavgjort i dag så har vi fortsatt sjansen til å avansere i Champions League, og det handler om å avansere. Men for oss handlet denne kampen også om å prestere, uansett om vi vant, tapte eller spilte uavgjort, og prestasjonen var langt bedre i denne kampen. Jeg synes i alle fall det.

- Vi ga svar på tiltale til noen av kritikerne etter søndagens kamp. Vi ønsket å slå tilbake, og vi ønsket å vinne. Vi klarte det nesten, men det handlet også om prestasjonen. Vi må ta med oss det positive fra denne kampen nå, og satse på å prestere enda bedre på lørdag.

Manager Brendan Rodgers var enig med Lambert i at dette var en bedre kamp av Liverpool enn det som ble servert på søndag.

- Vi viste vidunderlig karakterstyrke i kveld. Du må selvsagt ha det skal du slå tilbake når du blir liggende under i denne turneringen, uttalte Rodgers.

- Vi er skuffet over målet vi slapp inn mot slutten, men den scoringen blir uansett irrelevant. Vi må vinne vår siste kamp mot Basel uansett. Før kveldens kamp visste vi at det var den kampen som kom til å bli avgjørende for om vi går videre. Jeg tror det blir en stor kveld på Anfield.

Brendan Rodgers benyttet stort sett stammen fra fjorårets lag mot bulgarerne. Bare Rickie Lambert og Javier Manquillo spilte fra start av sommertilvekstene.

- Jeg vet hva disse spillerne er kapable til. Lucas kom inn på laget. Sist han spilte var mot Real Madrid, og han var strålende i den kampen. Dette er selvsagt spillere jeg kjenner godt, men med tiden vil de nye spillerne bli vant til måten vi ønsker å spille på. Vi har satt en standard i klubben de siste to og et halvt årene, og den standarden har vi ikke levd opp til så langt denne sesongen.