- Umulig å erstatte Suárez

Kun Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har vært bedre enn Luis Suárez de siste årene, mener Jamie Carragher. Han tror det blir en tilnærmet umulig oppgave å fylle tomrommet etter uruguayaneren.

– Jeg er sikker på at Brendan Rodgers leter etter toppspiss nå, men her snakker vi om å skulle erstatte en av verdens aller beste fotballspillere, sier Carragher, ifølge Liverpool Echo.

36-åringen, som spilte sammen med Suárez i sine to siste sesonger før han la opp, forklarer at han tror Liverpool gjør rett i å styrke posisjoner over hele banen fordi man «kommer ikke til å finne noen som er bedre» enn den ferske Barcelona-spissen.

Les også: – Det er med stor motvilje vi lar Suárez gå

– Kanskje det bare er Messi og Cristiano Ronaldo som har vært over ham de siste årene, så det er veldig lite trolig at man finner noen som er bedre, utdyper stopperlegenden.

Nå er Lazar Markovic trolig bare timer unna å bli bekreftet som helrød, og Rodgers har allerede brukt millioner av kroner på å hente inn Rickie Lambert, Adam Lallana og Emre Can, noe Sky Sports-eksperten ser på som positivt før en sesong med veldig mange kamper.

Les også: Ayre varsler flere spillerkjøp

– Nettopp fordi Champions League-fotballen returnerer denne sesongen, trenger Liverpool en større stall og mer kvalitet, og det ser ut til at de jobber med det for øyeblikket.