- Unge spillere vil få spille om de er gode nok

Liverpool hentet ni nye spillere i sommer, men Brendan Rodgers sier at nysigneringene ikke vil blokkere veien til førstelaget for Liverpools unggutter.

- Jeg tror ikke det er vanskeligere for unge spillere her nå, uttaler Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Jeg tror faktisk det aldri vil bli en bedre mulighet dersom du tar ansvar og har talent. Unge spillere vil aldri få en bedre mulighet i andre klubber enn i Liverpool.

- Nye spillere som kommer hit vil ikke stå i veien. Hvis en ung spiller presterer, vil han få spille. Jeg ser alltid til unge spillere.

- Dynamikken i gruppen og i hele klubben har forandret seg nå, men det betyr ikke færre muligheter for unge spillere.

- Det er en mulighet her for en ung spiller dersom han har grunnleggende talent, besluttsomhet og lyst.

Raheem Sterling har slått seg inn i Liverpools startoppstilling, mens Jon Flanagan også er i Brendan Rodgers' fremtidsplaner. Martin Kelly, Conor Coady, Jack Robinson og Kristoffer Peterson ble solgt i sommer ettersom de var overflødige i troppen.

- Se på Raheem Sterling og hvordan han har prestert etter at han slo seg inn på laget. Han er bare 19 år, men har opprettholdt sin plass på laget. Hvis andre spillere har den samme kvaliteten, vil de få spille.

- Javier Manquillo er bare 20 år, men har gått rett inn på laget etter at han kom hit fordi han har gjort det bra på trening og i kampen mot Borussia Dortmund. Han kommer til å figurere mye for oss denne sesongen.

- Det handler ikke om alder for meg, men om talent og oppofrelse i spillet.

- Unge spillere inspirerer seniorspillerne når de kommer inn og tilfører energi. De eldste seniorspillerne bruker sin erfaring til å hjelpe og veilede de unge spillerne.

- Alle spillerne her vil være i stand til å bidra. Jeg kommer til å trenge dem alle denne sesongen ettersom vi har mange kamper. Det er en flott posisjon å være i for en manager.

- Når det ikke finnes konkurranse om din posisjon, er det ikke det samme som når du hver dag har noen som gjør det bra og kan legge press på deg. Det er noe vi trenger for å bli suksessfulle.