- Unødvendig spennende

Steven Gerrard synes Liverpool burde ha kontrollert kampen og ikke sluppet Sunderland inn oppgjøret. Liverpool-kapteinen håper at laget har lært av denne erfaringen.

Liverpool vant 2-1 mot Sunderland etter scoringer av Steven Gerrard og Daniel Sturridge henholdsvis like før og like etter pause. Ki Sung-Yeung reduserte da det gjensto et kvarter og skapte spenning i kampen.
- Vi må gi honnør til Sunderland. De kom hit og gjorde det vanskelig for oss med fem spillere i backrekken og to defensive midtbanespillere. Det var vanskelig å bryte dem ned, uttalte Steven Gerrard til Sky Sports News.

- Vi må lære. Når vi leder med to mål, kan vi ikke slippe inn baklengs og få en slik nervøs avslutning på kampen. Vi burde ha kontrollert kampen og spilt ballen bedre. Forhåpentligvis kan vi lære av dette til de gjenstående kampene.

Steven Gerrard sendte Liverpool i føringen på et frisparkmål like før pause. De røde ligger kun ett poeng bak ligaleder Chelsea og to poeng foran Manchester City.
- Jeg får vanligvis ikke muligheten til å ta frispark. Luis Suarez har vært fremragende på dødballer, så jeg overlater dem til ham. Noen ganger forventer keeperen at han skal ta dem, så da har vi et annet alternativ. Det spiller ingen rolle hvem som scorer målene. Vi alle fortjener honnør fordi vi innehar en slik fantastisk plassering, men vi har ikke vunnet noe ennå.