- Utmerket debut av Balotelli

Brendan Rodgers og Steven Gerrard synes at Mario Balotelli hadde en god debutkamp mot Tottenham. Spissen misbrukte tre gode målsjanser, alle i første omgang.

- Jeg synes han var utmerket. Han har tatt til seg vår lagmoral. Han har trent bra og har lagt all bakgrunnsstøyen rundt seg til side, uttaler Brendan Rodgers til BBC Sport.

- Han var strålende. Dere har sett hans appetitt i dag, hans jobbing, press, styrke og kvalitet. Han har en herlig ballberøring til å være en så stor kar.

Steven Gerrard var like fornøyd med Balotellis opptreden.
- Jeg synes han gjorde det veldig bra, sier Gerrard til Sky Sports.

- Alle øyne var rettet mot ham i dag, undrende om han kom til å jobbe hardt for laget og om han ville holde ballen oppe for oss. Alle ære til ham. Jeg synes han spilte veldig bra i en time.

- Hvis han spiller slik hver uke og fortsetter å forbedre seg, kan han utgjøre forskjellen om vi kommer til å være utfordrere eller ikke.

Gerrard nettet fra straffemerket, og er Liverpools førstevalg som straffeskytter.
- Jeg er klar over at Balotelli er en utmerket straffetaker. Jeg er sikker på at han kommer til å få muligheten til å ta noen straffer for klubben. Manageren har sagt at han kommer til å ta dem når jeg ikke er på banen.

- Det var en meget viktig straffe i dag ettersom jeg vet at alle venter på at jeg skal misse, slik at de kan si til meg at Ricky (Lambert) eller Mario skal ta straffene. Men jo flere gode straffeskyttere vi har, desto bedre er det.