- Valdes kan komme i november

Keeperplassen var den eneste posisjonen Brendan Rodgers ikke fikk forsterket i sommer, men den tidligere Barcelona-målvakten Victor Valdes kan være svaret til høsten.

Simon Mignolet kan komme til å få sterk konkurranse om keeperplassen fra i vinter. Mandag morgen rapporterte Tony Barrett på Twitter at Liverpool vil prøve å sikre seg Victor Valdes, og er forberedt på å vente til høsten for å se at han blir helt frisk igjen etter sin alvorlige kneskade.

 

- Vi vet ikke helt når Victor vil være helt frisk igjen, men rehabiliteringen går bra, og etter skjema. Jeg er sikker på at vi vil se Victor i en storklubb før jul, uttalte hans agent Gines Carvajal til Cadena SER.

 

Velinformerte Paul Joyce i Daily Express skriver at Brendan Rodgers er forberedt på å vente på Valdes til november, og deretter se om han kan passere en streng legesjekk.

 

Det har vært få rapporter om linken mellom Liverpool og Valdes i spansk media, men katalanske Sport har skrevet at Liverpool har klar en avtale med 32-åringen, som har vært uten kontrakt siden juni. Sport hevder at begge partner har ønske om en ettårskontrakt.

 

Spanjolen står som klubbløs fritt til å finne seg en ny klubb utenom overgangsvinduene.

 

Guillem Balague, som er et kjent navn både når det kommer til Liverpool FC og det spanske overgangsmarkedet, uttalte seg om saken på Revista de La Liga på SkySports i går.

 

- Victor Valdes elsker Liverpool. Brendan Rodgers vil elske å ha Victor Valdes i laget, og spillestilen han vil ta med seg for laget, sier Balague. Se video nederst i saken.

 

Victor Valdes var Barcelona sin førstemålvakt fra 2002 til han den 26. mars pådro seg en alvorlig kneskade med avrevet korsbånd i en kamp mot Celta. Det var allerede da klart at forrige sesong ville være hans siste, etter spillerens eget ønske - da han skal ha vært fast bestemt på at han trenger en ny livserfaring.

 

Før forrige sesong ga han beskjed om at den sesongen ville bli hans siste, og Barcelona skal ha strukket seg langt i forsøket på å beholde ham. Lenge så det ut til at Monaco ble neste stoppested, men etter å ha signert en fireårskontrakt trakk Monaco seg fra avtalen, og agent Carvajal har tidligere varslet at de vil vurdere rettslige skritt mot Ligue 1-klubben.

 

32-åringen voktet buret for katalanerne i 528 kamper, og fkk med seg seks ligatitler, tre Champions League-titler, to UEFA supercuper, to FIFA World Club cuper, to Copa del Rey og seks spanske supercuper. I tillegg har han 20 landskamper for Spania, og har fått med seg et EM- og et VM-gull med landslaget.