- Vanskelig møte med Palace

Brendan Rodgers jakter seier i første kamp etter landslagsoppholdet når Liverpool møter Crystal Palace borte. Tror ikke spillerne er påvirket av de vonde minnene fra tilsvarende møte forrige sesong.

Liverpool spilte 3-3 mot Crystal Palace på Selhurst Park forrige sesong, men ledet 3-0 frem til det gjensto elleve minutter.

- Kanskje iveren etter å ta igjen målforskjellen til Manchester City tok overhånd da vi møtte Palace forrige gang, uttalte Brendan Rodgers på sin pressekonferanse i går.

- Skaden var allerede gjort i tapet for Chelsea. Det var da alt endret seg for oss. Det kommer til å bli like vanskelig mot Palace denne gang. Neil Warnock er en herlig manager med mye erfaring.

- Men vi er ute etter å begynne en spennende rekke av kamper med seier. Nøkkelfaktoren for oss har vært lagånden vi har bygget opp de seneste par årene her. Spillerne gir meg alt.

Brendan Rodgers har fått kritikk for å ikke være fleksibel nok når laget sliter.
- Jeg er ikke dogmatisk. Vi har benyttet ulike systemer i min tid her. Vi vil alltid se på ulike alternativer. Det er min jobb som manager.

- De tunge stundene vil gi deg muligheten til å gå ut og kjempe enda hardere.