- Vi arbeider sammen

Daniel Sturridge og Luis Suarez stod bak den viktige 2-0 scoringen mot Bournemouth, slik de har gjort det så mange ganger før denne sesongen.

- Hemmeligheten er at vi alle spiller for hverandre, det er hva som er viktig, forklarte Luis Suarez etter 2-0 mot Bournemouth, da han ble spurt om sitt produktive samarbeid med Daniel Sturridge.

- Vi vet vi kan hjelpe laget ute på banen, hvis jeg ser etter Daniel og han er fri da vet vi at det er en stor sjanse for at han vil score et mål.

- Det er de løpene han gjør og den besluttsomheten han har, fortsetter Sturridge om sin rekkekamerat.

- Når jeg har ballen i beina, da prøve jeg alltid å se hvor han løper siden det vanligvis er mot mål og han er ute etter en målsjanse.

- I 1.omgang forsvarte vi oss ikke så godt som vi kunne ha gjort og vi greide ikke å sette vårt stempel på kampen. Etter hvert spilte vi imidlertid en del god fotball, vi arbeidet hardt og til slutt kom vår kvalitet fram og vi kunne vinne kampen.

- Vi visste at hvis du spiller borte i FA-Cupen, da er det en vanskelig kamp, istemmer Suarez. – De var sterke og hadde supporterne i ryggen, noe som er viktig for selvtilliten.