- Vi ble liggende for dypt

Lucas Leiva forklarer den svake førsteomgangen mot Burnley med at laget presset for lavt, og dermed ble liggende for dypt i banen.

- Kampen mot Burnley var ikke den vakreste jeg har spilt i. Spesielt gjelder det første omgang, hvor vi ble liggende for dypt, slår Lucas fast til Liverpoolfc.com.

- I første omgang var ikke prestasjonen vår særlig god, men vi viste karakterstyrke, og av og til må du vinne på en stygg måte. I annen omgang justerte vi litt på hvordan vi spilte, og klarte å sette inn presset høyere i banen. Dermed begynte vi også å skape sjanser.

- Dette var en viktig seier for oss, for nå har vi to hjemmekamper. Vi holdt også buret rent, og viste at vi kan forsvare oss som et lag.

- Det blir viktig å ta de tre poengene i de to hjemmekampene som kommer nå. Vi spilte uavgjort i vår forrige kamp på Anfield, så den neste hjemmekampen blir utrolig viktig. Vi får bare ta en kamp om gangen.

- Vi må fortsette å forbedre oss, og forhåpentligvis kan vi fremstå som et mye bedre lag i annen halvdel av sesongen. For øyeblikket må vi bare konsentrere oss om å ta tre poeng i hver eneste kamp vi spiller, og så får vi se hva som skjer.

- Vi blir bedre hele tiden. Vi arbeider hardt både ute på banen og på treningsfeltet. Det er noen få ting du må terpe på i hver enkelt rolle. Men etter at vi la om til 3-4-3 har vi fått bedre resultater og vi skaper flere sjanser. Det mener jeg er positivt. Klarer vi å holde buret rent i kampene som kommer, vil vi bli enda bedre.

- Vi må bare stå på videre. Dette er en travel periode for oss. Klarer vi å få til en god resultatrekke nå har vi sjansen til å nærme oss topp fire.