- Vi bør være bedre

Liverpool-spillerne erkjenner at sesongstarten ikke har vært god nok, forteller Jordan Henderson. Men visekapteinen mener laget har vist gode takter i det siste, og vil bygge videre på det.

Rødtrøyene har tatt ti poeng på syv ligakamper hittil denne sesongen, og før dagens oppgjør mot Queens Park Rangers i hovedstaden har Liverpool bare vunnet én bortekamp i Premier League etter sommerferien.

– Med det talentet og de kvalitetene vi har i stallen, bør vi gjøre det bedre enn det. Vi er klare over det. Men i det siste føler jeg at vi har vært veldig gode og spilt opp mot det nivået vi viste forrige sesong. Nå ønsker vi å fortsette i den stilen og bygge videre på det med noen seire på rad, sier Henderson.

Ettermiddagens motstander i London har imponert enda færre i løpet av de syv første rundene. Queens Park Rangers, med fire poeng, står med én seier og ligger helt sist før helga. Likevel spår midtbanemotoren en hard dag på kontoret, for han tror de girer opp når laget på motsatt banehalvdel heter Liverpool.

– Det blir en vanskelig kamp. Det er alltid harde kamper i Premier League. De har nok ikke hatt den beste formen i det siste, men jeg er sikker på at de er skjerper seg og ønsker å slå oss når vi besøker dem, forteller han.

– Det er viktig for oss å få en god rekke med kamper og bygge opp selvtilliten enda mer. Men det viktigste er nivået på prestasjonen, og vi må sørge for at det er så høyt som mulig i hver eneste kamp. Det skal vi også prøve å få til på søndag.

– Så vi må sørge for å gå inn til kampen på riktig måte, og vi skal spille med selvtilliten vi har hatt tidligere. Hvis vi jobber hardt og gjør de rette tingene, får vi forhåpentligvis et godt resultat med oss.