- Vi er alltid optimistiske

Brendan Rodgers har tro på at Liverpool kan slå tilbake etter skuffende hjemmekamper når laget møter West Ham borte i kveld.

Liverpool tok en flott 3-0-seier borte mot Tottenham, før det ble 0-1-tap mot Aston Villa forrige  helg. I midtuken kjempet laget seg til seier mot Ludogorets i Champions League. I dag venter West Ham i London. Liverpool har kun tapt to ligakamper på rad ved én anledning under ledelse av Brendan Rodgers.

 - Vi har flott mentalitet, god viljestyrke og mentale kvaliteter som man opplagt trenger, opplyser Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Vi er alltid optimistiske før kamp. Alle kan tape en fotballkamp. Du kan spille meget bra, men tape, eller spille meget dårlig og vinne. Jeg er alltid ute etter å være optimistisk i vår tilnærming til kampen.

- Vi slo tilbake fra tapet og hadde en viktig kamp i Champions League. Vi var det eneste engelske laget som vant i Champions League denne uken, så det var et godt resultat for oss. Det gir oss selvtillit inn i neste ligakamp, og det er like viktig.

- De er ivrige etter å ta sin første hjemmeseier. Vi hadde et godt resultatet der i fjor, men måtte jobbe meget hardt for seieren.

- I mine to sesonger vi har spilt der, har vi vunnet. Vi har imidlertid måttet jobbe meget hardt, og vi forventer det samme nå. Det kommer til å bli en vanskelig kamp, det er et vanskelig sted å hente hjem en seier.

- De hadde en meget god opptreden denne uken. De hentet inn noen nye spillere i overgangsvinduet, og de er ute etter å prestere bra. Fokus er på oss selv og forsøke å forsikre oss om at vi kan gjøre jobben.

Liverpool har slitt i ligakampene på Anfield denne sesongen – knepen seier mot Southampton og tap mot Aston Villa.

- Etter forrige sesongs prestasjoner vil lag nå komme og gjøre det vanskelig for oss på hjemmebane. Vi må finne løsninger på det.

- Vi må finne ulike måter å trenge igjennom på og score. Hvis kampen er åpen, tror de at vi kan score mange mål. Både hjemme og borte må du finne en måte å vinne på, og det kan til tider være forskjellig. Det er noe vi skal være forberedt på.

I bortekampene kan kanskje Liverpool spille med mindre press.

- Det er opp til hjemmelaget å gå ut og åpne opp kampen, og det vil selvsagt gi oss mer rom i angrep.

West Ham forsterket troppen i sommer med blant andre Enner Valencia. Spilleren nettet mot Hull på mandag.

- I moderne fotball er det ikke så mange spillere du ikke er klar over eller ikke kjenner. Vi så Valencia i VM. Her om dagen scoret han en flott mål.

- De har mange av de samme spillerne. De spilte i en annen formasjon, og det er interessant. De spilte 4-4-2 med diamant. Jeg synes Stewart Downing var deres beste spiller den kvelden.

- Vi vet at det kommer til å bli en vanskelig kamp for oss. Vi respekterer dem og deres kvaliteter. Deres støtte på hjemmebane er normalt sett sterk.

- Vi liker slike kamper fordi det gir oss en mulighet til å vise våre egenskaper som lag. Vår statistikk på bortebane var blant de beste i ligaen forrige sesong.