- Vi er heldige som har Luis

Kaptein Steven Gerrard mener at Liverpool er heldige som har Luis Suarez i sine rekker.

Uruguayaneren rasket med seg tre nye priser under Liverpools Players' Awards Dinner i kveld, og lagets kaptein var raus med skryten.

- Luis gjør rent bord for øyeblikket. Han har vunnet alle individuelle priser, og vi er heldige som har en slik verdensklassespiller som Luis hos oss, som kan hjelpe oss til å oppnå suksess, sa Gerrard under kveldens seremoni.

- Luis er soleklart den beste spilleren jeg har spilt sammen med, og da mener jeg ikke å vise andre spillere manglende respekt. Jeg har spilt sammen med flere store spillere for klubb- og landslag, men denne fyren kan alt. Han er annerledes enn de fleste fotballspillere.

- Jeg trenger ikke å ramse opp hans kvaliteter. De ser man på banen. Han er en vinner, som aldri gir opp.

- Det er en viss skuffelse å spore etter gårsdagen, men dersom denne karen blir i klubben i noen år til tror jeg vi vil få oppleve noen store kvelder.

- Denne sesongen har vært utrolig. Det var en enorm prestasjon å kvalifisere seg for Champions League igjen, da det er veldig vanskelig å gjøre det.

- Vi har hatt enorm fremgang som lag, og vi vil fortsette å jobbe ut sesongen. Vi får vente og se hvordan de siste kampene går. Vi krysser fingrene for at det går vår vei.

- Planen er å slå Newcastle. Vi vil kjempe, selv om vi ikke skulle gå til topps.

- I denne klubben blir du ikke høy på pæra om du vinner en pris eller et trofè, og du blir aldri veldig tung til sinns når et trofè – bokstavelig talt – glir unna.

- Du fortsetter å kjempe, kamp etter kamp. Jeg er veldig stolt over lagkameratene mine, og har en sterk tro på at dersom denne spillergruppen holder sammen, og vi kan få de riktige spillertilvekstene i sommer, så vil fremtiden være lys for denne klubben.