- Vi er klare for å møte City

Sesongens første storkamp kommer tidlig for Liverpool. Men Simon Mignolet insisterer på at de røde er godt forberedt til møtet med regjerende ligamester Manchester City, selv om bortekampen på Etihad kommer allerede i andre serierunde.

- Vi er klare for City-kampen. Det er faktisk trolig en lettere kamp å forberede seg til enn Southampton på hjemmebane. Vi visste egentlig ikke hva vi hadde i vente mot Southampton, ettersom de har en ny manager og nye spillere. Men vi vet godt hva City-kampen vil handle om. Den vil bli helt annerledes, sier keeper Mignolet til Liverpool Echo.

- City har noen toppspillere, og det blir en vanskelig kamp, men vi kjempet jevnt med de forrige sesong, og forhåpentligvis tar vi de tre poengene, legger sisteskansen til.

- Det var noen merkelige resultater i ligaåpningen, og det viser at sesongens første kamp er litt spesiell for alle lag. Du kan vinne så mange kamper som du vil i pre-season, men Premier League er noe helt annet. Da handler det om å kapre poeng.

- Ligåpningen i år lignet på den vi hadde mot Stoke i fjor, som også var en skikkelig krigerkamp. Vi spilte ikke opp mot vårt beste mot Southampton, men vi tar med oss selvtillit ettersom vi vant, og akter å bygge videre på det.

- Det vi gjorde i fjor er historie. Nå starter vi på nytt igjen. Du kan ikke forvente å spille opp mot ditt beste fra første spilleminutt i sesongen av. Det føles ikke på samme måten som når du har spilt 20 kamper.

- Vi knuste motstanderne i andre halvdel av sesongen i fjor, men ikke i begynnelsen av sesongen. Målet er å komme opp på det nivået igjen. Vi så under preseason at vi har det i oss.

- I fjor slo vi Stoke i serieåpningen, deretter vant vi en tøff kamp mot Villa og så slo vi Manchester United. Vi håper å kunne få en slik start på sesongen nå også.

Mignolet gjorde en meget viktig redning i sluttminuttene mot Southampton, da han fistet Morgan Schneiderlins harde skudd opp i undersiden av tverrliggeren.

- Jeg er fornøyd med redningen, men jeg ønsker ikke å ta æren for seieren. Etter vårt andre mål var vi avhengige av litt flaks. Vi kjempet hardt som lag til siste spilleminutt, og fikk en seier ut av det.

Mignolet tror også at Javier Manquillo, Dejan Lovren og Rickie Lambert vil ha hatt godt av sine Liverpool-debuter.

- Det å gjøre sin Premier League-debut for Liverpool på Anfield er noe helt nytt for dem. Du må ha tilvenningstid. Jeg vet hvordan dette er. Det var det samme for meg på åpningsdagen i fjor. Seieren vil roe nervene til disse nye spillerne, og de vil ikke være så nervøse neste gang de går ut på banen.

- Det er flott at klubben har fått gjort unna mesteparten av transferaktiviteten. Det er bra for fremtiden, for det gir de nye spillerne mye mer tid til å bli kjent med alle sine nye medspillere, klubben og byen. Vi ser nå frem til den store kampen mot Manchester City.