- Vi er med i tittelkampen

Steven Gerrard scoret to straffespark på Old Trafford, og mente etter 3-0 seieren mot Manchester United at Liverpool nå er et av lagene som kjemper om gullet i Premier League.

- Jeg har kommet hit mange ganger og blitt utspilt, sa Gerrard til Sky Sports etter den overbevisende seieren mot rivalen.

- De er et fantastisk lag og dette er en av de vanskeligste banene å reise til i Premier League. Å komme hit og dominere fra start til slutt og i tillegg være litt skuffet over at vi ikke scoret flere mål…

- Vi vil feire dette i kveld, men så må vi hurtig videre. Vi viste i dag at vi er genuine utfordrere til tittelen og vi kommer til å kjempe til siste slutt.

- Vi har tro på dette nå, men det letteste i fotball er å snakke. Vi må reise til Cardiff, og så spille hjemme mot Sunderland, å vise begge den respekten som vi gjorde mot Manchester United. Gjør vi det vil vi vinne mange kamper før sesongen er over.

- Du må gi manageren kreditt, han har byttet om på og justert med formasjoner og taktikk. Vi spilte en diamant i dag og vi kontrollerte midtbanen fullstendig. Vi vet at dersom vi gjør det har vi to av de beste angriperne i verden til å skape trøbbel for motstanderen. Hvis du spør forsvarerne til Manchester United vil jeg tro at de svarer at de ikke har hatt vanskeligere 90 minutter enn det.

Stevie G gjorde 1-0 og 2-0 på straffe, før han hadde muligheten til å gjøre hattrick fra 11 meter men sendte det tredje straffesparket i stolpen.

- Det var merkelig, kommenterer kapteinen om det å få tre straffer på Old Trafford.

- Kanskje ble jeg litt kjepphøy med den tredje, men jeg er veldig fornøyd med å ha satt de to viktigste.