- Vi er på et høyere nivå nå

Luis Suarez mener at laget presterer på et høyere nivå denne sesongen enn tilfellet har vært de foregående sesongene.

- Dette er veldig viktig, for de to foregående årene har vi ikke klart å bevise at Liverpool kan spille i Champions League. Nå spiller vi veldig bra, og vi har spilt på det nivået som kreves i Champions League. Vi har veldig gode spillere, og vi kan klare å kvalifisere oss dersom vi fortsetter å spille på dette nivået, sier Suarez til Liverpoolfc.com.

Flere har den siste tiden hevdet at uruguayaneren er verdens beste fotballspiller for øyeblikket.

- Som guttunge drømmer du mye. Nå er det mange som snakker om det, og det er utrolig for meg, sier 26-åringen.

- Det er også bra for Liverpool, for de siste to eller tre årene har vi ikke spilt så bra, og ikke holdt nivået som kreves. Nå gjør vi det.

- Du jobber hardt for supporterne og folket. Det er viktig, for jeg hadde noen vanskelige måneder. Nå er alt forandret, og alt er bra.

I fjor gjorde Suarez 23 ligamål på 33 kamper. Den rekorden ligger han an til å knuse i år.

- Det at jeg scorer masse mål er bra for selvtilliten min. Men det viktigste er Liverpool, og de siste ukene har vi spilt veldig bra. Det er viktigere for meg.

- Når du jobber hardt ute på banen, vet du at alt er greit. Du kan gjøre alt ute på banen. Du forsøker alltid å gjøre ditt beste. Det er også viktig at du kan stole på dine lagkamerater og laget.

- Hele troppen spiller veldig bra nå, og da blir det enklere for spissene ute på banen. Det er ikke om jeg scorer eller ei som betyr noe for meg. Det som er viktig er at vi vinner kampen.