- Vi er på riktig vei

Styreformann Tom Werner mener at Liverpool er på riktig vei, trass i at de røde bare klarte uavgjort mot Aston Villa på hjemmebane i kveld.

Werner var på plass i direktørboksen på Anfield i dag, da det ble poengdeling mot Villa.

- Vi har hatt en strålende sesong så langt. Vi er i en veldig tøff liga, og jeg ønsker ikke å love at vi skal bli blant de fire beste. Men vi spiller utvilsomt utmerket fotball. Forrige helgs kamp mot Stoke var et nytt steg for å komme sterkt tilbake i andre halvdel av sesongen. Vi utgjør helt klart en offensiv trussel i alle kamper. Som fotballfan tror jeg alle i verden vil si at det er spennende å se Liverpool med Suarez og Sturridge på topp, uttalte Werner til Liverpoolfc.com før avspark mot Villa.

- Alle føler at klubben beveger seg i riktig retning. Se for eksempel på Luis. Der har du en mann som har alle muligheter til å score flere mål på en sesong enn noen annen har klart i Premier League. Det er rett og slett spennende å komme på kamp og føle energien i byen.

- John Henry og jeg hadde middag med Brendan Rodgers og Ian Ayre i går kveld. Ian snakket om jubelen i Liverpool i 2005 etter kampen i Istanbul. En dag klarer vi forhåpentligvis igjen å få en million mennesker ut i gatene i Liverpool. Vi har fans som er intelligente, lidenskapelige og som er veldig lojale. Jeg tror det kommer til å bli litt av en stemning på neste hjemmekamp mot Everton.

- Selv blir jeg nervøs cirka to timer før Liverpools kamper. Det er ganske intenst. Jeg tror ikke noen liker å være i nærheten av meg når det ikke går bra! Det har vært vidunderlig å se spillestilen som Brendan legger opp til, og hvordan laget fungerer sammen. Alle har bidratt, og det har vært veldig oppløftende.

- Det har vært mange høydepunkter denne sesongen, men jeg må si at de to målene som Luis satte i hjørnet mot Norwich var ekstraordinære.

- Min melding til supporterne er at vi beveger oss i riktig retning. Man kan se at vi henger med i toppen av ligaen. Vi håper vi kan gjøre det like bra i annen halvdel av sesongen som vi gjorde i den første halvdelen.